UHVAĆEN: Vladimir Marjanović UPRAVO čeka nekog u kafiću u Borči?! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2017, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHVAĆEN: Vladimir Marjanović UPRAVO čeka nekog u kafiću u Borči?! (FOTO)

Šta se dešava?!

Vladimir Marjanović, svekar brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, trenutno se nalazi u jednom kafiću u tržnom centru u Borči.

Pročitajte i:

Vladimir sedi sam za stolom, pije kafu i razgovara telefonom. Nije poznato da li nekog čeka ili je došao sam.

Vladimir Marjanović, od kada je njegov sin Zoran uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu, ne želi da daje izjave i on, kao i čitava porodica žive >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u medijskoj ilegali.

Podsetimo, Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016. godine, pošto je sa mužem i ćerkom izašla u šetnju. U jednom trenutku su se razdvojili, kada je ona krenula na trčanje nasipom u Borči. Kada je video da je nema, prema rečima Zorana Marjanovića, on je odmah alarmirao policiju, a telo nesrećne pevačice pronađeno je dan kasnije, u kanalu, nedaleko od mesta gde je poslednji put viđena živa.

Ubijena je sa više udaraca u glavu, a njen suprug uhapšen je 15. septembra ove godine i za sada je jedini optuženi za njeno ubistvo. On se od 16. septembra nalazi u Centralnom zatvoru uporno negirajući krivicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.