UHVAĆEN NA DELU: Inspektor uhapšen dok je primio mito od 10.000 evra

Izvor: Kurir, 21.Nov.2013, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHVAĆEN NA DELU: Inspektor uhapšen dok je primio mito od 10.000 evra

On je u poslepodnevnim satima, u restoranu jednog hotela, od radnika zaposlenog u drugom preduzeću u vlasništvu istog direktora, primio na ruke traženi iznos od 10.000 evra

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je poreskog inspektora M. V. (61) zbog sumnje da je primio mito u iznosu od 10.000 evra, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

M. V. se sumnjiči da je od direktora jednog preduzeća, čije se ime ne navodi, primio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << novac da ne bi podnosio krivične prijave za poresku utaju u predistražnom postupku protiv tog lica. On je u poslepodnevnim satima, u restoranu jednog hotela, od radnika zaposlenog u drugom preduzeću u vlasništvu istog direktora, primio na ruke traženi iznos od 10.000 evra, navodi se u saopštenju.

Po nalogu zamenika javnog tužioca, policija je osumnjičenom odredila pritvor do 48 časova.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

UHVAĆEN NA DELU: Inspektor uhapšen dok je primao mito od 10.000 evra

Izvor: Kurir, 21.Nov.2013

On je u poslepodnevnim satima, u restoranu jednog hotela, od radnika zaposlenog u drugom preduzeću u vlasništvu istog direktora, primio na ruke traženi iznos od 10.000 evra..BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je poreskog inspektora M. V. (61) zbog sumnje da je primio mito u iznosu od 10.000 evra,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.