UHAPSITI ONE KOJI UGROŽAVAJU BEZBEDNOST PREDSEDNIKA Dačić: Jedini način da država pokaže svoju snagu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 20:18

"UHAPSITI ONE KOJI UGROŽAVAJU BEZBEDNOST PREDSEDNIKA" Dačić: Jedini način da država pokaže svoju snagu

Dačić je rekao da je to jedini način da država pokaže svoju snagu.

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić zatražio je danas od nadležnih državnih organa da najozbiljnije shvate informacije vezane za pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i da uhapse sve one koji ugrožavaju njegovu bezbednost.

- Suočeni smo sa pretnjama koje dolaze predsedniku Vučiću vezano za njegovu bezbednost, a od strane organizovanih kriminalnih grupa. Mi tražimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da nadležni državni organi na najozbiljniji način shvate sve ove informacije, da se uhapse svi oni koji ugrožavaju bezbednost predsednika Republike i da država pokaže svu svoju snagu - rekao je Dačić.

On je to rekao novinarima u Leskovcu gde je održao sastanak sa rukovodstvom gradskih i opštinskih odbora iz Jablaničkog, Pčinjskog i Pirotskog okruga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.