UHAPŠENO 38 NASILNIKA! Policija rasterala demonstrante, povređeno više policajaca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2023, 00:43

UHAPŠENO 38 NASILNIKA! Policija rasterala demonstrante, povređeno više policajaca!

Deo opozicionih predstavnika predvođen liderima "Srbije protiv nasilja" pokušao je upasti u gradsku skupštinu

Demonstranti koje su okupili predstavnici liste "Srbija protiv nasilja" pokušali su da na silu upadnu u Skupštinu grada Beograda, a MUP je krenuo u akciju hapšenja osoba koje su izazvale nerede.

Uhapšeno je 38 osoba koji su izazivali nerede ispred gradske skupštine u Beogradu večeras. Više policajaca koje je obezbeđivalo skupštinsku gradu je povređeno.

U toku je privođenje uhapšenih u policijske stanice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SVE JE BILO GOTOVO ZA 2-3 MINUTA" Evo kako je sinoć izgledala policijska akcija koja je rasterala demonstrante i okončala pokušaj upada u Skupštinu grada (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 25.Dec.2023

Sinoćni protest "Srbije protiv nasilja" u Beogradu i pokušaj upada u Skupštinu grada završen je posle brze akcije policije pod opremom za razbijanje demonstracija koja je potisnula demonstrante. Ukupno je uhapšeno 35 osoba, a povređeno je 30 policajaca, od čega dvojica teže.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.