UHAPŠENI UČESNICI KRVAVE DRAME U POŽAREVCU: Sumnjiče se da su pretukli muškarca u kafiću, nakon čega je preminuo

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 08:49

UHAPŠENI UČESNICI KRVAVE DRAME U POŽAREVCU: Sumnjiče se da su pretukli muškarca u kafiću, nakon čega je preminuo

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, brzom akcijom, uhapsili su Z. M. (49) i B. M. (47) iz Požarevca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela ubistvo i učestvovanje u tuči.

Kako se sumnja, B. M. je sinoć u jednom ugostiteljskom objektu u Požarevcu započeo tuču sa četrdesetosmogodišnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muškarcem, nakon čega su izašli iz lokala. Z. M. je tada, kako se sumnja, zadao udarac u glavu četrdesetosmogodišnjaku usled koga je on pao na ulicu.

Preminuo je na licu mesta. Policija je Z. M. zatekla ispred lokala, dok je B. M. pronađen nedaleko odatle.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvojica Požarevljana uhapšena zbog sumnje da su sinoć NA SMRT PRETUKLI muškarca

Izvor: Blic, 19.Apr.2021

Policija je uhapsila Z.M. (49) i B.M. (47) iz Požarevca, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela ubistvo i učestvovanje u tuči.

Nastavak na Blic...

DETALJI KOBNE TUČE Požarevljani na smrt prebili Milana (48), KONOBARICA razlog svađe

Izvor: Blic, 19.Apr.2021

Požarevljani Z.M. (49) i B.M. (47) uhapšeni su zbog sumnje da su pretukli Milana Dimitrijevića (48), koji je od povreda preminuo. Z. M. se sumnjiči za ubistvo, a B. M. za učešće u tuči.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.