UHAPŠENI SUPRUŽNICI BOMBAŠI IZ BEOGRADA! Bacili bombe na kuću Kosmajca pa pobegli, evo gde su se krili

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2023, 21:31

UHAPŠENI SUPRUŽNICI BOMBAŠI IZ BEOGRADA! Bacili bombe na kuću Kosmajca pa pobegli, evo gde su se krili

Sumnja se da su oni bacili obe bombe - i 8. novembra i onu koja je danas otkrivena na drugoj lokaciji, a nije eksplodirala.

Muškarca (59) i njegovu ženu (39) danas su pripadnici MUP RS uhapsili u selu kod Ljiga zbog sumnje da su bacili bombe na dve kuće na Zvezdari u vlasništvu porodice pokojnog Dragoslava Kosmajca.

Sumnja se da su oni bacili obe bombe, i 8. novembra i onu koja je danas otkrivena na drugoj lokaciji, a nije eksplodirala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Oni će biti privedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu koje vodi istragu protiv njih.

Podsetimo, ćerka pokojnog kontroverznog biznismena Dragoslava Kosmajca, pozvala je danas policiju i prijavila da je pronašla ručnu bombu ispred kapije kuće u Ulici Milana Rakića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Eksplozija, a onda su uleteli specijalci UKP: Snimak hapšenja bračnog para koji je bacio kašikare na kuće Kosmajca (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 17.Nov.2023, 19:14

Osumnjičeni supružnici su, 15. novembra, kako se sumnja, bacili ručnu bombu na porodičnu kuću sestre ovog muškarca, koja nije eksplodirala

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.