UHAPŠENI SRBI PUŠTENI DA SE BRANE SA SLOBODE: Pogledajte u kakvom su stanju izašli iz zatvora (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2019, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠENI SRBI PUŠTENI DA SE BRANE SA SLOBODE: Pogledajte u kakvom su stanju izašli iz zatvora (VIDEO)

Pred osnovnim sudom u severnoj Mitrovici završeno je saslušanje Srba koji su juče uhapšeni u Zubunom Potoku. Sudija je doneo odluku da se uhapšeni Srbi brane sa slobode.

Šestoro uhapšenih su osumnjičeni, da su navodno, ometali pripadnike ROSU, tokom jučerašnjeg upada na sever KiM.

Tužilac koji je albanske nacionalnosti, zatražio je određivanje pritvora. Svi uhapšeni imaju vidne povrede po glavi u drugim delovima tela.

Nakon pauze, biće saslušano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još nekoliko uhapšenih, a zatim će sud odlučivati o tome da li će im odrediti pritvor do 30 dana ili će biti pušteni da se brane sa slobode.

Trojica od šestorice uhapšenih Srba, koji su saslušavani danas u Osnovnom sudu u severnoj Motrovici, prebačeni su u KBC jer su se žalili na bolove zbog povreda koje su zadobili tokom jučerašnjeg hapšenja od strane pripadnika ROSU.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.