UHAPŠENI POMAGAČI MUŠKARCA KOJI JE USMRTIO NOVOSAĐANKU: Isekli džip u delove, pa ih prodali topionici!

Izvor: Press, 16.Dec.2014, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠENI POMAGAČI MUŠKARCA KOJI JE USMRTIO NOVOSAĐANKU: Isekli džip u delove, pa ih prodali topionici!

Novosadska kriminalistička policija, u saradnji sa Policijskom upravom u Sremskoj Mitrovici, uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su isekle u delove “džip čiroki”, kojim je usmrćena Novosađanka Marija Milešić (28), saopštio je danas Biro MUP-a za saradnju s medijima.
N. K. (32), D. V. (41) i P. R. (39) iz Sremske Mitrovice osumnjičeni su da su time pomogli Goranu Šarcu (32) posle krivičnog dela, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << počinjenog 1. decembra.

Oni se terete da su isekli u delove “džip čiroki”, kojim je Šarac udario Mariju Milešić na Somborskom bulevaru a zatim pobegao sa lica mesta.

PROČITAJTE JOŠ:
NASILNIČKA VOŽNJA U NOVOM SADU: Policijska potera za pijanim taksistom!
SAOBRAĆAJKA NA VIDIKOVCU: U sudaru autobusa i kombija 11 povređenih!
RACIJA U KAFIĆU U CENTRU BEOGRADA: Petorica uhapšena sa pištoljima!
   
Policija sumnja da su isečcene delove vozila oni prodali topionici, kako bi priklrili tragove krivičnog dela.

Kako se dodaje se u saopštenju, sva trojica će uz krivičnu prijavu koja ih tereti za krivično delo pomoći učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, biti dovedena na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Policija traga za Šarcem koji je osumnjičen da je vozilom “džip čiroki”, 1. decembra oko 17.45 sati na obeleženom pešačkom prelazu udario Mariju Milešić koja je preminula od povreda, a potom pobegao sa lica mesta.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitrovčani isekli džip kojim je usmrćena Novosađanka

Izvor: Studio B, 16.Dec.2014

N. K. (32), D. V. (41) i P. R. (39) iz Sremske Mitrovice osumnjičeni su da su time pomogli Goranu Šarcu (32) posle krivičnog dela, počinjenog 1. decembra...Novosadska kriminalistička policija, u saradnji sa Policijskom upravom u Sremskoj Mitrovici, uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su isekle...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.