UHAPŠENI! MONSTRUMI DROGIRALI DEVOJČICU: Odveli je u stan, prisiljavali je da uzme opijate i napravili jezivu scenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2023, 08:07

UHAPŠENI! MONSTRUMI DROGIRALI DEVOJČICU: Odveli je u stan, prisiljavali je da uzme opijate i napravili jezivu scenu

Devojčica je na kraju preminula od predoziranja.

Policija u Moskvi uhapsila je dvojicu mladića zbog sumnje da su devojčicu (15) naterali da uzme drogu, nakon čega je maloletnica preminula.

Osumnjičeni, koji imaju 18 i 32 godine, navodno su od ranije poznati policiji zbog prodaje narkotika.

Sumnja se da su oni 6. avgusta devojčicu doveli u svoj stan u Moskvi i naterali je da uzme drogu. Devojčica je u nekom trenutku izgubila svest, nakon čega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ju je stariji uspaničeno zgrabio i na rukama doneo u hitnu pomoć.

Do trenutka dok je stigao do bolnice, devojčici je već stalo srce. Uprkos naporima lekara, maloletnica je preminula, a policija je odmah privela mladića na saslušanje.

On je u policiji tvrdio kako je na ulici našao nepoznato supstancu, te da je odlučio da je proba sa drugom i dve maloletnice koje poznaje od ranije. Jednoj je, kako je rekao, u nekom trenutku pozlilo. Tvrdio je da je dobila čudan napad, nakon čega je ostala bez svesti, nakon čega ju je na rukama doneo u bolnicu.

Policija je potom privela i njegovog druga i obojici je određen pritvor. U ovom trenutku nije poznato da li je sa njima zaista bila još jedna maloletnica i ukoliko jeste, gde se ona nalazi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.