UHAPŠENI IZOPAČENI SUPRUŽNICI: Roditelji SILOVALI ćerku, pa priznali policiji sve i to uz SRAMOTNU odbranu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 23:42

UHAPŠENI IZOPAČENI SUPRUŽNICI: Roditelji SILOVALI ćerku, pa priznali policiji sve i to uz SRAMOTNU odbranu

Majka i očuh su zadržani u pritvoru, bez prava na kauciju.

Par iz Jute optužen je da je silovao svoju ćerku tinejdžerku. Priznali su da su to uradili zato što su smatrali da je "bezbednije" nego da se devojka upušta u polne odnose sa "nepoznatim ljudima".

Par je u četvrtak uhapsila policija u Provu, u američkoj saveznoj državi Juta, i optužen je za prisilnu sodomiju, silovanje objektom i nasilno seksualno zlostavljanje, pokazuju onlajn zatvorski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zapisi. Očuh se suočava sa dodatnom optužbom za silovanje.

Policija je u četvrtak odgovorila na poziv navodne žrtve koja je tvrdila da ju je njen očuh, muškarac u srednjim 30-im godinama, silovao više od godinu dana.

Devojka (15) je rekla vlastima da su i muškarac i žena bili u seksualnim aktivnostima s njom od njene 14. godine, pokazuju sudski dokumenti. Par je navodno priznao ove optužbe.

Prema izjavi, par je pre oko godinu dana saznao da je tinejdžerka komunicirala sa nepoznatim ljudima na društvenoj mreži i da je imala nameru da ih upozna zbog seksualnih aktivnosti, kao i da je delila svoje neprimerene fotografije.

Par je navodno "odlučio da bi učenje žrtve o seksu i bavljenje seksualnim činovima sa žrtvom bilo bezbednije za nju od seksa sa strancima".

Muškarac je navodno rekao istražiteljima da je par kupio seks igračke za tinejdžerku i priznao da se tuširao sa njom.

Žena je navodno rekla vlastima da se suočila sa svojim mužem da je "imala pun odnos" sa tinejdžerkom.

I muškarac i žena zadržani su u pritvoru bez prava na kauciju, pokazuje zatvorska evidencija.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.