UHAPŠENI ČUMETOV SIN I BRATANAC: Udarili momka u Beogradu po glavi, pa ga opljačkali i pobegli!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2020, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠENI ČUMETOV SIN I BRATANAC: Udarili momka u Beogradu po glavi, pa ga opljačkali i pobegli!

Brutalan napad na mladića u Surčinu.

Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu uhapšeni su B. B. (29) i N. B. (27) zbog sumnje da su izvršili razbojništvo u saizvršilaštvu.

Sumnja se da su oni juče u Surčinu došli do kuće A. S, pozvali ga da izađe ispred, pa ga je jedan iznenada, čvrstim predmetom udario u glavu, nakon čega su mu pomogli da se podigne sa zemlje, a onda mu iz torbice uzeli novac u iznosu od 500 evra.

Posle toga su otišli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do kola osumnjičenih gde su A. S. vratili 200 evra i rekli mu da ćuti i da incident ne prijavljuje policiji, a potom pobegli.

Oštećenom su nestala i lična dokumenta.

- Kada je policija došla, na A. S. su bile vidljive povrede na temenu glave - kaže izvor Kurira.

Osumnjičeni će sutra biti saslušani pred Tužilastvom. Reč je o sinovima Novaka i Ljubiše Buhe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.