UHAPŠENE DVE OSOBE U SMEDEREVU: Policija pronašla drogu, oružje i eksplozivni materijal

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2020, 18:23

UHAPŠENE DVE OSOBE U SMEDEREVU: Policija pronašla drogu, oružje i eksplozivni materijal

Uhapšen je i I.M. (27) iz Smedereva koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje opojnih droga.

Policija je u Smederevu uhapsila Ž.J. (55) iz Velike Plane zbog osnovane sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Prilikom pretresa porodične kuće osumnjičenog Ž. J. policija je pronašla 21,5 grama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spida, gasni i vazdušni pištolj, 34 komada municije, kao i 38 različitih tableta sa liste psihoaktivnih supstanci.

Policijski službenici su kod I.M. pronašli 10,8 grama ove droge koju je prethodno, kako se sumnja, kupio od Ž.J, navodi se u saopštenju PU Smederevo.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.