UHAPŠENA TOKOM POSETE SINU U ZATVORU: Čuvar predosetio nešto čudno u vezi sa pitom s jabukama

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 16:14

UHAPŠENA TOKOM POSETE SINU U ZATVORU: Čuvar predosetio nešto čudno u vezi sa pitom s jabukama

Ovo se ne događa često

Merhita Paradar (56) iz Utar Pradeša u Indiji uhapšena je kada je došla u posetu sinu Aramu (32) u zatvoru u Rupnagaru.

Dok su razgovarali pred čuvarima, majka je sinu pokušala da prokrijumčari telefon koji je sakrila u pitu s jabukama koju je prethodno prijavila na ulazu u zatvor, piše portal Dnaindia.

Čuvaru koji je nadzirao razgovore sa zatvorenicima bio je čudan način na koji je majka sinu dala pitu. Zbog toga je pozvao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kolegu i oni su na licu mesta uzeli i otvorili pitu. Ne samo što su u njoj našli telefon, već je tu bila i marihuana.

Nakon što je majka uhapšena, Aramu nije preostalo ništa drugo nego da se uzda u rođenu sestru Ramiju (26) koja bi ga u narednom periodu obilazila.

Ono što niko živ nije mogao da očekuje je da će se isti taj čuvar koji je "predosetio" nešto čudno u vezi sa pitom, zaljubiti u Ramiju.

- Danima je pričao samo o njoj. Priželjkivao je da ona bratu svaki dan dolazi u posetu - reči su drugog čuvara iz zatvora u Rupnagaru.

Čuvar je posle susreta brata i sestre prišao Ramiji i otpratio ju je do izlaza. Slično je uradio još nekoliko puta sve dok nije skupio hrabrost da je pita da se vide van zatvora.

Prema pisanju portala Dnaindia, Ramija i čuvar su otpočeli vezu, ali ostaje jedino pitanje koliko je ona iskrena, budući da bi porodici Paradar bilo od koristi da imaju čuvara na svojoj strani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.