UHAPŠENA DVOJICA NAPADAČA NA POZNATOG POLITIČARA! Zapucali pa bacili bombu u dvorište u naselju Pet jezera (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 19:24

UHAPŠENA DVOJICA NAPADAČA NA POZNATOG POLITIČARA! Zapucali pa bacili bombu u dvorište u naselju Pet jezera (VIDEO)

Raspisana je potraga

Policija je uhapsila dva lica koja se dovode u vezu sa upotrebom vatrenog oružja i bacanjem eksplozivne naprave u bijeljinskom naselju Pet jezera, rečeno je u Policijskoj upravi Bijeljina.

Građani Bijeljini jutros su prijavili da je na području grada došlo do upotrebe vatrenog oružja u više navrata i da je bačena eksploziva naprava koja nije aktivirana.

Operativnim radom na terenu policijski službenici su identifikovali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << počinioce krivičnog dela koje je okvalifikovano kao izazivanje opšte opasnosti, a za počiniocima je bila raspisana potraga. O svemu je obavešten nadležni tužilac i u toku je istraga i rad po ovom predmetu.

Podsetimo, prema pisanju bosanskih medija, eksplozivna naprava bačena je jutros u Bijeljini u dvorište kuće nekadašnjeg odbornika PDP-a, a sadašnjeg člana Narodnog fronta, nezvanično saznaje ATV.

Izvor: Srbija Danas/ATV/Agencije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.