UHAPŠEN VOZAČ KOJI JE OSUMNJIČEN ZA UDES: U nesreći poginulo je troje državljana Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 15:37

UHAPŠEN VOZAČ KOJI JE OSUMNJIČEN ZA UDES: U nesreći poginulo je troje državljana Srbije

Vozač kamiona, državljanin BiH (25), osumnjičen je da je skrivio tešku saobraćajnu nesreću u petak kod Okućana.

U toj nesreći poginulo je troje državljana Srbije. Vozač je uhapšen je i protiv njega je podneta kaznena prijava, potvrdili su danas agenciji Hina iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Nakon policijskog uviđaja saobraćajne nesreće koja se dogodila u petak oko 15.15 na autoputu kod Okućana, gde su se sudarili teretno vozilo i automobil, uhapšen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je vozač, državljanin BiH, rekao je portparol policijske uprave brodsko-posavske Damir Brezić.

Protiv vozača kamiona policija je podnela prijavu zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginulo troje državljana Srbije - dvojica muškarca od 35 i 38 godina i žena od 57 godina, koji su bili u automobilu. Prema rezultatima istrage, nesreća se dogodila kada se kamion s prikolicom hrvatskih registracija kretao iz smera juga ka severu.

Iz smera zapada u smeru juga kretao se automobil srpskih registarskih oznaka, kojim je upravljao državljanin Srbije. Kod skretanja ulevo, vozač kamiona nije prilagodio brzinu kretanja zbog čega je vozilom prešao u suprotnu traku, kojom je išao automobil. Zbog nesreće, ta deonica puta je bila zatvorena od 15.15 do 22.00.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.