UHAPŠEN VIŠESTRUKI POVRATNIK: Dilovao narkotike po Zvezdari

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2020, 00:40

UHAPŠEN VIŠESTRUKI POVRATNIK: Dilovao narkotike po Zvezdari

Kako se saznaje, zaplenjeno je 300 grama heroina, 200 grama paracetamola, dva pištolja i ukupno 50 metaka.

Beogradaska policija uhapsila je Z. A. (45) zbog sumnje da je trgovao drogom, kao i zbog nezakonitog držanja oružja i municije.

Kako se nezvanično saznaje, veća količina droge pronađena je u njegovom stanu na Zvezdari, u kom je imao i ilegalno oružje

- Inspektori PS Zvezdara operativnim radom prikupili su dokaze na osnovu kojih su stavljene lisice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Z. A., inače višestrukom povratniku koji je od ranije poznat policiji. U stanu koji je koristio, pronađena je veća količina droge, paracetamola, kao i vagica za precizno merenje - kaže izvor.

- Sumnja se da je drogu prodavao kako na Zvezdari, tako i u ostalim gradskim opštinama. Heroin je mešao sa paracetamolom da bi dobio veću količinu, koju je prodavao krajnjim korisnicima - dodaje izvor.

Z. A. je posle hapšenja priveden u Više tužilaštvo u Beogradu na saslušanje, a oružje koje je od njega oduzeto biće poslato na veštačenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.