UHAPŠEN UBICA IZ RUŠNJA: Ubio komšiju oštrim predmetom

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2022, 13:12

UHAPŠEN UBICA IZ RUŠNJA: Ubio komšiju oštrim predmetom

Uhapšen je.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su Ž.N. (72) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo.

Kako se sumnja, on je juče u naselju Rušanj, u kući, oštrim predmetom usmrtio 68-godišnjeg muškarca.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog ubistva u beogradskom naselju Rušanj

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Feb.2022

Beogradska policija uhapsila je Ž.N. (72) zbog sumnje da je u naselju Rušanj ubio 68-godišnjeg muškarca, saopšteno je danas.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

SEKIROM UBIO KOMŠIJU Ubica iz Rušnja pobegao posle zločina, uhapsila ga Interventna jedinica!

Izvor: Blic, 22.Feb.2022

Muškarac Živojin N. (72) uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo. Živojin, je osumnjičen da je sekirom ubio svog komšiju u beogradskom naselju Rušanj, a uhapsila ga je Interventna jedinica!

Nastavak na Blic...

Uhapšen osumnjičeni za razbojništvo

Izvor: Bor030.net, 23.Feb.2022, 12:40

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su tridesetosmogodišnjeg sugrađanina S.M., zbog sumnje da je učinio krivično delo razbojništvo. Sumnja se da je on u ponedeljak oko 20 sati u Zaječaru, preteći radnici veterinarske apoteke uzeo veću sumu novca. Policija ga je ubrzo...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.