UHAPŠEN TINEJDŽER IZ EKONOMSKE ŠKOLE: Pretio masakrom po uzoru na Kostu, a onda je užasna istina isplivala na videlo

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 22:48

UHAPŠEN TINEJDŽER IZ EKONOMSKE ŠKOLE: Pretio masakrom po uzoru na Kostu, a onda je užasna istina isplivala na videlo

Nakon jučerašnje stravične tragedije koja se dogodila u srednjoj školi u Beogradu, MUP USK je poslao depešu svim policijskim stanicama, pa je broj policijskih službenika u blizini osnovnih i srednjih škola povećan.

Mladić iz Bihaća, inače bivši učenik Mešovite srednje škole u tom gradu, priveden je u policiju nakon što je u objavi na društvenim mrežama zapretio da će počiniti sličan događaj koji se dogodio u Beogradu i da će ubiti učenike i radnike >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u toj školi.

V.d. komesara MUP-a USK Jusuf Mešić, kazao je kako su službenici Uprave policije odmah poduzeli mere i radnje i obavestili postupajućeg tužioca.

- On se izjasnio da će rad po navedenom događaju nastaviti pripadnici Federalne uprave policije jer je jedan od roditelja zaposlen u FUP-u. Podsetio bih da smo 7.10.2022. godine takođe poduzimali mere i radnje iz svoje nadležnosti jer je isto lice objavilo da je silovalo jednu devojčicu i da će to ponoviti. O svemu je takođe obaviešteno Kantonalno tužilaštvo USK. Tada se radilo o maloletnom licu i dežurni tužilac ga ja saslušao i doneo odluku da obustavi istragu, rekao je Mešić.

Nakon jučerašnje stravične tragedije koja se dogodila u srednjoj školi u Beogradu, MUP USK je poslao depešu svim policijskim stanicama, pa je broj policijskih službenika u blizini osnovnih i srednjih škola povećan.

Inače, na profilu ovoga mladića pojavila se obajava u vezi tragičnog događaja u Beogradu kada je 13-godišnjak počinio maskar u školi "Vladislav Ribnikar" u beogradskom naselju Vračar.

- Onaj dečak što je ubio osmoro dece je kraljina za mene! Onakvo nešto i ja spremam već duže vreme za ekonomsku školu u Bihaću. Biće nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom! Kad ste me znali svi osuđivati i izbegavati, zbog toga će da bude terror, stoji na njegovom profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.