UHAPŠEN TINEJDŽER (17) KOJI JE TUKAO VARUFAKISA: Za dvojicom huligana se još traga, bivši ministar prebijen ispred restorana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2023, 21:33

UHAPŠEN TINEJDŽER (17) KOJI JE TUKAO VARUFAKISA: Za dvojicom huligana se još traga, bivši ministar prebijen ispred restorana!

Nanete su mu ozbiljne povrede nosa

Grčka policija uhapsila je danas tinejdžera (17), jednog od osumnjičenih za napad na bivšeg ministra finansija Grčke Janisa Varufakisa, dok je potraga za još dvoje osumnjičenih i dalje u toku.

Grčkog ekonomistu, osnivača i lidera levičarske stranke Evropski realistični front za neposlušnost (MeRA25) Janisa Varufakisa juče je napala je i pretukla grupa ljudi u poznatom atinskom kvartu Egzarhija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispred restorana u kojem je sedeo s prijateljima.

Grupa lica prišla je Varufakisu koji je sedeo u restoranu, počela da ga vređa, gura i na kraju ga napala fizički, preneo je portal Katimerini. Jedan napadač udario je Varufakisa u lice i naneo mu povredu zbog koje je odveden u bolnicu gde mu je dijagnostikovan prelom nosne kosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.