UHAPŠEN SVEŠTENIK ZBOG PEDOFILIJE? Sumnja se da je dodirivao (14) devojčicu u čijoj kući je bio da bi svetio vodicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 14:45

UHAPŠEN SVEŠTENIK ZBOG PEDOFILIJE? Sumnja se da je dodirivao (14) devojčicu u čijoj kući je bio da bi svetio vodicu

Sveštenik jednog sela u svilajnačkoj opštini uhapšen je zbog polnog uznemiravanja četrnaestogodišnje devojčice.

Njemu je određen pritvor do 30 dana. Sumnja se da je neprimereno dodirivao maloletnu devojčicu u čijoj kući je bio da bi svetio vodicu. On je devojčicu uhvatio za ruku i tražio da ga poljubi u usta. On je iskoristio to što su otac i brat devojčice izašli iz kuće i poljubio je devojčicu, ali je ona odbila da njega poljubi i pobegla je iz kuće. Devojčica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je potom sveštenika prijavila policiji.

Seoski sveštenik se pred nadležnim organima branio tako što je rekao da je devojčica bila tužna, da je hteo da je uteši i da ju je poljubio "roditeljski".

Meštani sela u kome se to dogodilo kažu da je reč o veoma dobrom svešteniku, koji je kod njih već petnaestak godina i prosto ne mogu da veruju da je on to uradio.

- Svašta se priča. Ne znam koliko je to tačno. On i meni sveti vodicu i poljubi moje ćerke, ali nikada to nisam shvatio kao polono uznemiravanje. Mislim da on to nije uradio iz tog razloga. Znam da je izgubio sina i brata i da je rastrzan zbog toga, ali ne mogu da verujem da je spreman da uradi tako nešto. On je najškolovaniji pop u svilajnačkoj opštini. Porodica devojčice je takođe dobra i poštena, tako da ne znam šta da mislim - kaže meštanin sela iz kog je uhapšen sveštenik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN SVEŠTENIK IZ SVILAJNCA Došao da osvešta vodicu, pa počeo da pipka dete čim su roditelji izašli iz kuće!

Izvor: Blic, 14.Apr.2021

Sveštenik jednog sela u svilajnačkoj opštini uhapšen je zbog polnog uznemiravanja četrnaestogodišnje devojčice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.