UHAPŠEN SUROVI SILOVATELJ: Ovo je razlog zbog kog je Malčanski berberin ponovo iza rešetaka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2018, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN SUROVI SILOVATELJ: Ovo je razlog zbog kog je "Malčanski berberin" ponovo iza rešetaka (FOTO)

Određeno mu zadržavanje od 48 časova

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, SBPOK, Odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za borbu protiv visokotehnološkog kriminala Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su Ninoslava Jovanovića (45) iz okoline Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo proganjanje. Kako saznajemo u pitanju je ozloglašeni silovatelj povratnik, poznatiji kao "Malčanski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << berberin".

Osumnjičeni se tereti da je sa svog profila na društvenoj mreži "Fejsbuk", a preko aplikacije "Mesindžer", u dužem vremenskom periodu slao poruke većem broju ženskih osoba  u kojima ih je proganjao tražeći da mu dostave svoju isečenu kosu ili da ih šiša u zamenu za novčanu nadoknadu.

Ninoslavu Jovanoviću je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Beogradu.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.