UHAPŠEN STARAC (70) IZ MLADENOVCA: Muškarac progonio devojčice (12) posle škole i hteo da ih namami u auto (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2021, 19:56

UHAPŠEN STARAC (70) IZ MLADENOVCA: Muškarac progonio devojčice (12) posle škole i hteo da ih namami u auto (FOTO)

Majka iz Mladenovca podelila je dramatično upozorenje u sredu uveče.

Mladenovačka policija je brzim i efikasnim radom, u saradnji sa Tužilaštvom, identifikovala i uhapsila M.S.(70) zbog sumnje da je počinio krivično delo proganjanje.

Osumnjičeni je u Kosovskoj i ulici Kraljice Marije u Mladenovcu zaustavljao svoj automobil BMW pored dvanaestogodišnjih devojčica. Čovek je tražio da devojčice uđu u automobil, ali su one to odbile, telefonom su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slikale automobil i ušle u obližnju prodvnicu, gde su od poslovođe zatražile pomoć.

Vozač je ušao za devojčicama u prodavnicu i zatražio da obrišu snimke sa telefona. Slučaj je prijavljen policiji, koja je brzo identifikovala i privela osumnjičenog.

OBAVEŠTENJE ‼️ Dragi prijatelji i Mladenovčani, upravo dolazim iz PO Mladenovac gde sam sa mojom ćerkom koja ima 12...

Posted by Onna Bugeisha on Wednesday, April 7, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.