UHAPŠEN SRBIN ZBOG 143 KILA MARIHUANE: Kamionom je prevozio 9 automobila, a droga je bila dobro skrivena (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 20:25

UHAPŠEN SRBIN ZBOG 143 KILA MARIHUANE: Kamionom je prevozio 9 automobila, a droga je bila dobro skrivena (FOTO)

Prilikom pregleda, u sedam od devet automobila pronađene su vreće u kojima je sakrivena marihuana

Agenti španske nacionalne policije uhapsili su dve osobe u Đironi u Kataloniji zbog droge, od kojih je jedan srpski državljanin osumjničen da je u kamionu prevozio 143 kilograma marihuane! Kod drugog uhapšenog pronađeno je 1.200 grama kokaina.

Policajci su krajem septembra zaustavili vozača kamiona tokom redovnog kontrolisanja saobraćaja. Radilo se o kamionu koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prevozio devet automobila na prikolici.

. Merenjem je utvrđeno da je Srbin pokušao da prošvercuje 143 kilograma droge!

Drugo hapšenje usledilo je nekoliko dana kasnije, kada su policajci zaustavili automobil jednog turiste. Taj muškarac dovodi u vezu sa trovinom drogom i videvši da su ga agenti nacionalne policije zaustavili, pokušao je da pobegne. Pregledom njegovog automobila pronađeno je ukupno 1.203 grama kokaina spakovanog u četiri paketa. Nacionalnost drugog privedenog muškarca nije saopštena, ali je rečeno da se obojica sada nalaze u pritvoru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.