UHAPŠEN SRBIN U NEMAČKOJ! Sumnja se da je umešan u ubistvo muškarca u Hamburgu pre mesec dana

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 08:57

UHAPŠEN SRBIN U NEMAČKOJ! Sumnja se da je umešan u ubistvo muškarca u Hamburgu pre mesec dana

Na koji način je osumnjičeni Srbin umešan u smrt nije još uvek saopšteno.

Nemačka policija uhapsila je muškarca (40) poreklom iz Srbije, zbog sumnje da je umešan u ubistvo muškarca (39) u Hamburgu pre mesec dana.

Kako prenose nečaki mediji, osim Srbinu, lisice su stavljene i jednom državljaninu Sirije (25) zbog istog krivičnog dela.

- Nekoliko nedelja nakon što je telo pronađeno u stanu u jednoj od hamburških četvrti, inspektori za ubistva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << počeli su da istražuju slučaj. Dvojica uhapšenih su poznanici pokojnog - navodi se na portalu Hamburger Abendblatt, gde se dodaje i da je policija u četvrtak pretresla kuće Sirijca i Srbina.

- Mlađi muškarac je uhapšen zbog naloga za hapšenje u drugom predmetu - naveli su.

Kako podsećaju lokalni mediji, mrtvog muškarca (39) u stanu pronašla je policija sredinom aprila i to nakon poziva komšiluka.

- Policija je nakon dojave razvalila vrata i u stanu zatekla telo. U početku nije bilo sumnje da je u smrt muškarca umešan neko, ali su dalje analize pokazale da je muškarac otrovan narkiticima - navodi se na gorepomenutom portalu.

Prilikom pretresa stana dvojice osumnjičenih, policija je pronašla određene dokaze koji upućuju na njihovu umešanost u smrt muškarca.

- Dokazi su poslati na veštačenja i analize. Na koji način su osumnjičeni Srbin i Sirijac umešani u smrt nije još uvek saopšteno - navodi se u medijima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.