UHAPŠEN SRBIN SA INTERPOLOVE POTERNICE: Zaustavljen i legitimisan, a onda odveden u zatvor

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2019, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN SRBIN SA INTERPOLOVE POTERNICE: Zaustavljen i legitimisan, a onda odveden u zatvor

Italijanska policija je u sredu 17. aprila, na osnovu međunarodne poternice Interpola Republike Srbije, uhapsila Darka Dražilovića (47) iz Melnice, opština Petrovac na Mlavi, zbog privrednog kriminala.

Dražilović je uhapšen na graničnom prelazu Ferneti između Slovenije i Italije, na osnovu međunarodne poternice Interpola izdate od Republike Srbije, zbog privrednog kriminala.

On je u rutinskoj pojačanoj kontroli pograničnog područja, u kojoj je takođe učestvovalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Odeljenje za prevenciju kriminala iz Padove, zaustavljen i legitimisan, nakon čega je otkriveno krivično delo zbog koga ga potražuje Republika Srbija.

Nakon detaljne kontrole Dražilović je uhapšen i odveden u zatvor Coroneo u Trstu, gde se još uvek nalazi.

- U narednom periodu slede kontakti između nadležnih organa Italije i Srbije radi izručenja Darka Dražilovića Republici Srbiji - piše u saopštenju policije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.