UHAPŠEN SIN VESNE MEDENICE! Akcija policije Crne Gore, pao na aerodromu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022, 11:26

UHAPŠEN SIN VESNE MEDENICE! Akcija policije Crne Gore, "pao" na aerodromu

Uhapšen Miloš Medenica

Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Crne Gore Vesne Medenice, uhapšen je nakon što je avionom iz Beograda u 10:35 sati sleteo na aerodrom u Golubovcima, saznaje Televizija Vijesti.

Za Medenicom je Viši sud 5. maja naredio raspisivanje nacionalne poternice jer se sumnjiči da je organizovao kriminalnu grupu čiji je član bila i njegova majka, dugogodišnja prva žena crnogorskog sudstva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen sin bivše predsjednice Vrhovnog suda Crne Gore

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Maj.2022

Miloš Medenica, sin bivše predsjednice Vrhovnog suda Crne Gore Vesne Medenice, uhapšen je nakon što je avionom iz Beograda sletio na aerodrom u Golubovcima, potvrđeno je, ranije danas 25.maja, nezvanično Radiju Slobodna Evropa (RSE) u Upravi policije.  U popodnevnim satima je  saslušan u Specijalnom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

POGLEDAJTE SNIMAK HAPŠENJA MILOŠA MEDENICE! Skoro mesec dana bio na poternici - evo gde je bio sve vreme (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022

Sin Vesne Medenice uhapšen je danas na aerodromu..Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Crne Gore Vesne Medenice, uhapšen je danas na aerodromu, nakon što je avionom iz Beograda sleteo u Podgoricu...Snimak hapšenja na svom profilu objavio je Marko Milačić, a kao što se vidi u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.