UHAPŠEN ŠEF PODGORIČKE POLICIJE: Privden na radnom mestu, odmah mu određeno zadržavanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 17:22

UHAPŠEN ŠEF PODGORIČKE POLICIJE: Privden na radnom mestu, odmah mu određeno zadržavanje

Službenici Specijalnog policijskog odeljenja (SPO) uhapsili su šefa uniformisane podgoričke policije Darka Kneževića.

Šefu uniformisane podgoričke policije Darku Kneževiću određeno je zadržavanje do 72 sata.

U sklopu iste akcije, navode, uhapšen je i Dalibor Živković, komandir u Odeljenju bezbednosti Podgorica.

Prema nezvaničnim infomacijama, Knežević i Živković su uhapšeni tokom radnog vremena, na poslu, i trenutno se nalaze u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zgradi SPO.

- Oni su lišeni slobode zbog osnova sumnje da su učinili krivično delo zloupotreba službenog položaja. Nakon toga sprovedeni su državnom tužiocu radi saslušanja u svojstvu osumnjićenih - rekao je Radonjić za podgorički portal Dan.

Podsećaju da je Knežević saslušavan i pre nekoliko meseci, a u sklopu akcije Specijalnog državnog tužilaštva protiv službenika Uprave policije, za koje se veruje da su radili za kavački klan.

Iz Uprave policije su tada kazali da on nije privođen, već je u svojstvu građanina saslušan u SDT-u.

- Službenik Odeljenja bezbednosti Podgorica Darko Knežević je dao izjavu u svojstvu građanina specijalnom državnom tužiocu i nakon toga se vratio redovnim radnim zadacima - kazali su tada u policiji.

Tada, nakon ispitivanja u zgradi SPO, nije mu određivano zadržavanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.