UHAPŠEN PRIPADNIK BELIVUKOVE GRUPE ZBOG PUCNJAVE U OBRENOVCU? Pokrenuta akcija Vihor, jake policijske snage u gradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2022, 22:11

UHAPŠEN PRIPADNIK BELIVUKOVE GRUPE ZBOG PUCNJAVE U OBRENOVCU? Pokrenuta akcija "Vihor", jake policijske snage u gradu

Policija je uhapsila jednog od napadača koji je danas oko 17 sati pucao na mladića (28) u centru Obrenovca.

Trojica muškaraca u fantomkama, podsetimo, pucala su iz vozila u pokretu na mladića. Policija je odmah pokrenula akciju "Vihor" i oko 50 pripadnika prisutno je u Obrenovcu.

Jedan od napadača je uhapšen, a kako mediji nezvanično prenose reč je o koji je navodno pripadnik navijačke grupe Principi koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko mIljković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Pretpostavlja se da je pucnjava nastavak incidenta koji se prethodno dogodio u jednoj diskoteci.

Sinoć je u Obrenovcu, podsetimo, mladić (27) povređen kada su ga pretukle četiri maskirane osobe u Ulici Vuka Karadžića u Obrenovcu. Nakon toga je iz vatrenog oružja ispaljeno više metaka ka (24) koji se udaljio sa mesta napada.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Medji nezvanično prenose da je večeras iz džipa u pokretu pucano na pripadnika obezbeđenja kluba koji je tokom vikenda navodno pretukao mladića koji je bio gost u tom klubu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.