UHAPŠEN PIROMAN IZ NIŠA! Zapalio jedan automobil, vatra se proširila dalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 11:46

UHAPŠEN PIROMAN IZ NIŠA! Zapalio jedan automobil, vatra se proširila dalje

Jedan Nišlija je uhapšen zbog izazivanja opšte opasnosti.

Muškarac star četrdeset i sedam godina iz Niša uhapšen je zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

On se sumnjiči da je 23. avgusta, u ranim jutarnjim časovima, podmetnuo požar na jednom vozilu u Nišu, a vatra je zahvatila i oštetila još jedan automobil parkiran na trotoaru u blizini.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, efikasnim operativnim radom pronašli su i uhapsili su ga.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom javnom tužiocu, navodi se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Nišlija zbog paljenja automobila

Izvor: JužneVesti.com, 26.Avg.2023

Zbog sumnje da je podmetnuo požar na jednom vozilu u Nišu, pri čemu je vatra zahvatila i oštetila još jedan automobil u blizini, uhapšen je 47-godišnji muškarac, kažu iz policije...Z. M. se tereti za krivično delo izazivanje opšte opasnosti, pošto je 23. avgusta, u ranim jutarnjim satima,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Uhapšen zbog podmetanja požara pod automobil

Izvor: JUGpress.com, 26.Avg.2023

NIŠ..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog..tužilaštva u ovom gradu, efikasnim operativnim radom pronašli su i uhapsili Z...M. (1976) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo..izazivanje opšte opasnosti...Z. M. se sumnjiči da...

Nastavak na JUGpress.com...

NIŠLIJA BRUTALNO PRETUČEN U SVOJOJ KUĆI Uhapšeno dvoje nasilnika

Izvor: Blic, 26.Avg.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su E. P. (32) i M. P. (35) iz ovog grada zbog sumnje da su pretukli jednog Nišlija i teško ga povredili.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.