UHAPŠEN NIŠLIJA KOJI JE IŠAMARAO DVE ŽENE: Nasilnik ih napao nasred ulice, šokantan snimak kruži internetom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 20:30

UHAPŠEN NIŠLIJA KOJI JE IŠAMARAO DVE ŽENE: Nasilnik ih napao nasred ulice, šokantan snimak kruži internetom (VIDEO)

Muškarac tukao žene koje su stale u odbranu starice

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su M. A. (38) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, saopštio je MUP.

On se tereti da je danas u Bulevaru Nemanjića u Nišu, na pešačkom prelazu, izašao iz svog automobila i dvema ženama zadao udarce po glavi. One su prethodno stale u odbranu starije žene koja se sporo kretala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prelazeći pešački prelaz, dok je on iz automobila trubio.

Nasilnik je oko podneva prijavljen policiji, a na snimku koji kruži društvenim mrežama jasno se vidi kako udara jednu, a zatim i drugu ženu.

A post shared by НишНоћу.цом (@nishnocu_official)

Kako se vidi na snimku, osumnjičeni je ošamario dve žene na raskrsnici, a motiv je najverovatnije svađa u saobraćaju.

On je prvo prišao suvozaču iz automobila marke "reno", počeo da je gura i udara, a onda joj je udario šamar. Potom je šamar dobila i žena koja je bila za volanom, nakon čega se vratio u svoj automobil marke "BMW" i otišao.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Kako se nezvanično saznaje, muškarac je od ranije poznat policiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.