UHAPŠEN NAPADAČ IZ SKADARLIJE! Izrešetao muškarca (43) u kafani, pa pokušao ILEGALNO da pobegne u OVU zemlju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 10:30

UHAPŠEN NAPADAČ IZ SKADARLIJE! Izrešetao muškarca (43) u kafani, pa pokušao ILEGALNO da pobegne u OVU zemlju! (VIDEO)

Policija je osumnjičenog uhapsila prilikom ilegalnog prelaska državne granice

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije PU za grad Beograd, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsili su muškarca (31), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

On se sumnjiči da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 3. decembra, u jednom ugostiteljskom objektu u Skadarskoj ulici u Beogradu, ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u četrdesettrogodišnjeg muškarca i naneo mu teške telesne povrede opasne po život.

između Srbije i Hrvatske. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, određeno mu je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu. Pokušaju ubistva je prethodila svađa.

- Osumnjičeni je bio sa prijateljima, bilo ih je još četvoro za stolom, sve vreme su pili, bili glasni, bučni... napadni, ponašali su se kao da je "kafana njihova", cimali su muzičare, tražili da im se donese piće, iako im je rečeno unapred da se restoran uskoro zatvara i da je to zadnja "tura". Ponovo im je rečeno posle izvesnog vremena da je lokal zatvoren i da ne radi više, ali nisu hteli da izađu. Obezbeđenje ih je više puta opomenulo. Osumnjičeni je potom ustao i započeo svađu sa Daliborom, pretio mu. On mu je ponovo rekao da napusti lokal, međutim, ovaj je izvadio pištolj i pucao u njega. Odmah su svi pobegli - rečeno je.

Upucani muškarac je hitno hospitalizovan u Urgentni centar i upucan je sa tri hica u stomak i ruku. U stabilnom je stanju. Inače, napadnuti pripadnik obezbeđenja je državljanin Crne Gore.

UPOZORAVAMO DA JE SNIMAK UZNEMIRUJUĆ! POGLEDAJTE OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPTUŽNICA PROTIV MILJANA HOFMANA Tužilaštvo traži da se osudi na godinu dana robije, istraga protiv njegovog brata OBUSTAVLJENA! Evo i zašto

Izvor: Blic, 14.Dec.2023

Postupajući po krivičnoj prijavi MUP RS, DP, PU za grad Beograd, SBPOK koja je podneta protiv Miljana i Ljubana Vidovića Hofmana zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili dva krivična dela Zlostavljanje i mučenje iz člana 137. stav 2 Krivičnog zakonika, a nakon sprovedenih dokaznih radnji,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.