UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE BACIO BOMBU: Specijalna policija ga tražila dronom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 09:48

UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE BACIO BOMBU: Specijalna policija ga tražila dronom!

U Sarajevu uhapšen muškarac koji je noćas bacio bombu u naselju Grdonj

Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo, uz podršku specijalne jedinice, uhapsili su noćas muškarca koji je bacio eksplozivnu napravu u naselju Grdonj, a povređenih nije bilo.

Tokom višesatne potrage muškarac se krio po naselju, a kako prenosi bosanski portal Klix, pozivajući se na nezvanične informacije, kod njega je pronađeno oružje - puška, pištolj i bomba.

Osumnjičeni je od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ranije poznat policiji i lečen je na Klinici za neurologiju u Sarajevu.

Za sada nije poznato zbog čega je bacio bombu.

U incidentu nije bilo povređenih.

Ovaj deo Sarajeva bio je pod policijskom opsadom i, kako je ranije preneo "Dnevni avaz", jake policijske snage bile su pored kuće gde se dogodila pucnjava.

Policija je podigla i dron, a pretresala je i napuštene objekate.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.