UHAPŠEN MUŠKARAC IZ KLADOVA ZBOG NASILJA U PORODICI: Vređao i pretio trudnoj ženi - pa je udarao po glavi i gušio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 23:45

UHAPŠEN MUŠKARAC IZ KLADOVA ZBOG NASILJA U PORODICI: Vređao i pretio trudnoj ženi - pa je udarao po glavi i gušio!

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, određeno mu je zadržavanje do 48 sati, i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Muškarac (44) iz Kladova uhapšen je danas zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, saopštila je policija.

On se sumnjiči da je vređao i pretio vanbračnoj, trudnoj supruzi, a zatim je udario u predelu glave i gušio.

- Tridesetogodišnjoj ženi, konstatovane su lake telesne povrede. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Osumnjičeni je prekršio i sudsku meru zaštite od nasilja u porodici, zabrane uznemiravanja vanbračne supruge i maloletne dece - saopštila je policija.

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na brojeve telefona 0800 100 600 ili 192, koji su sve vreme dostupni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.