UHAPŠEN MONSTRUM KOJI JE UBIJAO MAČIĆE: Davio ih je, gnječio, sakatio, a onda je otvarao mikrotalasnu... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 12:31

UHAPŠEN MONSTRUM KOJI JE UBIJAO MAČIĆE: Davio ih je, gnječio, sakatio, a onda je otvarao mikrotalasnu... (VIDEO)

Tomas Martel iz Čikaga je priznao da je mučio i ubio šest mačeta, od kojih je najmanje tri stavio u mikrotalasnu pećnicu.

Jedan muškarac iz Čikaga koji je optužen da je mučio i ubio šest mačeta ovog ponedeljka se predao policiji.

Tomas Martel optužen je za dva krivična dela mučenja životinja kao i za čak četiri krivična dela posebne okrutnosti prema životinjama.

Policija je u svom saopštenju naglasila kako je ovaj dvadesetdvogodišnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << namerno ubio šest mačeta koje su se svi zvali Šeli ili Šelbi.

Osumnjičeni se u ponedeljak ujutru, u pratnji svog advokata, pojavio u policijskoj stanici kako bi se predao u vezi sa krivičnim delima koja mu se stavljaju na teret.

Prema policijskim izveštajima on se tereti da je u toku tri nedelje ubio šest mačeta.

U izveštaju dalje stoji da je dve mačke ubio tako što ih je davio i gnječio. Treću mačku je ubio sakaćenjem. Policajci su pronašli i jedno mrtvo mače u plastičnoj kesi.

Ta mačka je bila prethodno ispečena u mikrotalasnoj rerni.

Kako mediji izveštavaju sve mačke su u jednom trenutku svog stradanja završile u mikrotalasnoj.

Prema policijskim izveštajima Martel je u policijskom upitniku štiklirao DA u rubrici u kojoj se pita da li ima ozbiljnih problema sa mentalnim zdravljem. U izveštaju takođe stoji da je Martel redovno uzimao svoju terapiju.

Kao dete bi prvo ubio mače, a onda bi preko oglasa pronašao novo, kako njegova majka ne bi primetila da mače nedostaje. 

Mediji izveštavaju i kako je Martel svojoj devojci priznao da je, još kao dete, uživao u ubijanju mačića.

Kada je jednom tražila od njega da prestane sa time, on ju je izbacio iz stana. Na kraju je upravo ona sve prijavila policiji koja je, prilikom pretresa stana, pronašla kesu punu delova tela mačića.

Martel je, inače, bio zaposlen u firmi koja se bavi pokrivanjem krovova.

Kao uslov za kauciju uslovi su bili da plati 7.500 dolara, zatim da nosi nanogicu za električni nadzor kretanja, kao i da mu se "uskrate svi kontakti sa bilo kojom životinjom pod svim uslovima".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PREDAO SE UBICA MAČAKA Nesrećne životinje stavljao u mikrotalasnu, a devojci priznao da je "uživao u ubijanju"

Izvor: Blic, 15.Jul.2023, 00:28

Prema policijskim i lokalnim izveštajima, 22-godišnji muškarac iz Čikaga se u ponedeljak predao policiji nakon što je navodno mučio i ubio najmanje četiri mačke, prenose američki mediji, dodajući da je reč o izuzetno okrutnom mučenju životinja. Tomas Martel se suočava sa četiri krivična...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.