UHAPŠEN MLADIĆ KOJI JE OJADIO ZLATARU U PANČEVU ZA 1.2 MILIONA DINARA: Radnika poprskao biber sprejom, pa oteo vredan nakit

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 12:40

UHAPŠEN MLADIĆ KOJI JE OJADIO ZLATARU U PANČEVU ZA 1.2 MILIONA DINARA: Radnika poprskao biber sprejom, pa oteo vredan nakit

Muškarac (23) iz Vrčina uhapšen je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo.

On je, naime, 19. juna ušao u zlataru u Pančevu, izvadio biber sprej kojim je poprskao lice radniku zlatare, a potom oduzeo jednu platnenu rolnu u kojoj se nalazio zlatni nakit u vrednosti od 1.200.000 dinara.

Dežurni javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva predložilo je Osnovnom sudu u Pančevu određivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pritvora zbog, kako navode, osobitih okolnosti koje ukazuju na to da će da ometa postupak uticanjem na oštećenog svedoka i da će u kratkom vremenskom periodu da ponovi krivično delo, te je sud muškarcu odredio pritvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Određen pritvor osumnjičenom da je ukrao nakit vredan 1,2 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2023

Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu sud je odredio do 30 dana pritvor A.Ž. (23) iz Vrčina zbog sumnje da je 19. juna iz jedne zlatare ukrao nakit vrednosti od 1,2 miliona dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.