Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 22:50

UHAPŠEN MLADIĆ (29) U MAJDANPEKU Policija nije mogla da veruje šta je sve pronašla u njegovom stanu!

Prilikom pretresa, osumnjičeni je ometao policijske službenike, nakon čega je savladan

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku uhapsili su mladića (29) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela krađa, neovlašćeno držanje opojnih droga i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, saopšteno je danas iz MUP-a.

Policija je prilikom pretresanja stana u kojem osumnjičeni živi, pronašlašest akumulatora, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tri alternatora, šest unutrašnjih guma za kamion, veću količinu kablova, a sumnja se da su ovi predmeti ukradeni iz jedne kineske kompanije u ovom gradu.

Policija je takođe pronašla i manju količinu marihuane, a prilikom pretresa, osumnjičeni je ometao policijske službenike, nakon čega je savladan.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu Negotinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.