UHAPŠEN MALOLETNIK IZ ŠAPCA: Krivična prijava protiv mladića zbog droge

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 13:03

UHAPŠEN MALOLETNIK IZ ŠAPCA: Krivična prijava protiv mladića zbog droge

Pretresom kuće pronađeno je više paketića sa 319 grama marihuane i pištolj sa 23 pripadajuća metka koji, kako se sumnja, pripadaju tom sedamnaestogodšnjaku.

Šabačka policija je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u tom gradu, podnela krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka iz Šapca zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << materija, saopštio je MUP.

Patrola je zatekla sedamanestogodišnjaka u jednom dvorištu dok je pokušavao da u pomoćnom objektu sakrije narkotike, a kada je ugledao policajce bacio je paketić sa marihuanom i vagicu za precizno merenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.