UHAPŠEN BUGARIN U BEOGRADU: Od novembra skidao podatke sa bankomata, građane ojadio za 1,4 miliona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2020, 18:16

UHAPŠEN BUGARIN U BEOGRADU: Od novembra skidao podatke sa bankomata, građane ojadio za 1,4 miliona!

Privedeni se sumnjiči da je "operisao" u glavnom gradu Srbije od novembra prošle godine do juna ove.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su bugarskog državljanina L. V. I. (59) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela falsifikovanje i zloupotreba platnih kartica.

Osumnjičeni se tereti da je na teritoriji Beograda, od novembra 2019. do 20. juna 2020. godine, na bankomatima više poslovnih banaka postavljao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uređaj za skidanje podataka, pomoću kojeg je uzimao podatke klijenata koji su koristili te bankomate. Nakon toga je, kako se sumnja, izrađivao falsifikovane platne kartice, na koje je nanosio ukradene podatke klijenata i sa njima podizao novac sa bankomata.

Na taj način osumnjičeni L. V. I. pribavio je sebi protivpravnu imovinsku korist od oko 1.400.000 dinara.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje od 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bugarin uhapšen u Beogradu zbog zloupotrebe platnih kartica

Izvor: Beta, 20.Jun.2020

Policija u Beogradu uhapsila je bugarskog državljanina L. V. I. (59) osumnjičenog da je falsifikovanjem i zloupotrebom platnih kartica na bankomatima sa tudjih računa prisvojio više od 1,4 miliona dinara.Prema navodima policije on je na teritoriji Beograda, od novembra 2019. do 20. juna 2020. godine,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.