UHAPŠEN BEOGRAĐANIN (36) ZBOG TEŠKE KRAĐE: Orobio firmu na Zvezdari, uzeo skoro 300.000 dinara

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 10:30

UHAPŠEN BEOGRAĐANIN (36) ZBOG TEŠKE KRAĐE: "Orobio" firmu na Zvezdari, uzeo skoro 300.000 dinara

Policija je munjevito reagovala

Policija u Beogradu uhapsila je J. Ć. (36) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje i zloupotreba platnih kartica, kao i više krivičnih dela teška krađa.

On se tereti da je, 3. septembra ove godine, obio prostorije jedne firme na teritoriji Zvezdare i iz njih ukrao laptop, više menica, ključeve dva automobila i debitnu karticu sa koje je na bankomatu podigao 210.000 dinara, saopštilo je Ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << unutrašnjih poslova.

J. Ć. se tereti za još tri krivična dela teška krađa.

On je, kako se sumnja, u novembru prošle godine, iz prostorija jedne firme ukrao 63.000 dinara i jednu brusilicu, u martu ove godine iz jedne kurirske firme ukrao 10 pošiljki, a iz jedne kladionice 10.500 dinara.

Pretresom porodične kuće, u kojoj živi osumnjičeni na Voždovcu, policija je pronašla ukradeni laptop, kao i garderobu koju je koristio prilikom izvršenja krivičnih dela.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.