UGLEDNI LEKAR PODIGAO BEOGRAD NA NOGE Misteriozno pitanje muči policiju! Šta se to dešavalo na Autokomandi? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2023, 08:58

UGLEDNI LEKAR PODIGAO BEOGRAD NA NOGE Misteriozno pitanje muči policiju! Šta se to dešavalo na Autokomandi? (VIDEO)

Pregovarači MUP sprečili samoubistvo naoružanog lekara.

Muškarac (55) za kog se ispostavilo da je lekar, a koji je sinoć izazvao pravu dramu na Autokomandi nakon što je pozvao policiju i pretio da će se ubiti, trenutno se nalazi na psihijatrijskom veštačenju.

On je sinoć oko 19.45 sati pozvao policiju i prijavio da kod sebe ima pištolj i da želi da se ubije. Nakon toga on je došao u jedan park u blizini Autokomande i više od sat vremena pretio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će "dići ruku na sebe". Međutim pripadnici Pregovaračkog tima MUP Srbije uspeli su da ga odgovore od te namere, nakon čega je predao oružje i mirno pošao sa njima.

- Kolima Hitne pomoći prevezen je na Vojnomedicinsku akademiju kako bi se utvrdilo njegovo psihičko stanje. Takođe veštačenjem će biti utvrđeno i da li je u momentu kada je pretio samoubistvom bio u stanju uračunljivosti - navodi sagovornik. Prema njegovim rečima, utvrđuje se i odakle oružje muškarcu i da li ga ima u legalnom ili nelegalnom posedu.

- Utvrđuju se i motivi koje je imao da bi pozvao policiju i zapretio samoubistvom - navodi on.

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Policija je munjevito na lice mesta uputila jake snage policije. Iako je prva informacija bila da je imao i taoce, to nije tačno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.