UGAŠEN POŽAR U DOMU ZA STARE U MLADENOVCU: Oglasio se Vesić (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 01:07

UGAŠEN POŽAR U DOMU ZA STARE U MLADENOVCU: Oglasio se Vesić (FOTO)

Na lice mesta stigla su četiri vatrogasna vozila

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić saopštio je da su hrabri beogradski vatrogasci ugasili požar koji je večeras izbio u domu za stare u Mladenovcu, i u kojem je jedna osoba zadobila opekotine.

Večeras u 21:19 časova primljena je dojava da gori Dom za stare u Ulici Filipa Filipovića broj u Mladenovcu, naveo je Vesić na Fejsbuku.

Na lice mesta u 21:24 sata, pet minuta kasnije, stigla su četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vatrogasna vozila sa 14 vatrogasca iz stanica Mladenovac i Voždovac.

Vatrogasci su u 21:30 časova iz zapaljene prostorije spasli jedno lice koje ima opekotine.

УГАШЕН ПОЖАР У ДОМУ ЗА СТАРЕ У МЛАДЕНОВЦУ! Храбри београдски ватрогасци угасили су пожар који је вечерас избио у дому...

Posted by Горан Весић on Субота, 28. новембар 2020.

- Požar je odmah lokalizovan. U prostoriji površine 10 metara kvadratnih gorela su tri bolnička kreveta i dva ormarića. Objekat je pregledan, nije bilo potrebe za evakuacijom drugih korisnika - naveo je Vesić.

On je dodao da Gerontološki centar Mladenovac ima 280 korisnika, a površina objekta je 7500 metara kvadratnih, na tri nivoa.

- Požar je ugašen. Vatrogasci su još na terenu. Bravo momci! Vi ste heroji Beograda! - poručio je zamenik gradonačelnika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.