UGAŠEN POŽAR NA SENJAKU: Pričinjena materijalna šteta

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2017, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UGAŠEN POŽAR NA SENJAKU: Pričinjena materijalna šteta

Radi se na lokalizovanju požara

Na krovu kluba "Top Najt" na Senjaku oko 17 časova je izbio požar. U trenutku kada je vatra zahvatila objekat, nikog nije bilo unutra.

Na teren je izašlo 11 vozila sa čak 37 vatrogasaca, koji su sa opremom ušli u klub i požar gasili sa stri strane.

Požar je lokalizovan, ali su vatrogasne ekipe još uvek na terenu kako bi kontrolisali objekat u slučaju ponovnog izbijanja požara.

Još uvek nije poznato šta je dovelo do požara, ali su vatrogasci brzo izašli na teren, tako da nije bilo opasnosti po druge objekte.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ugašen požar u klubu "Top najt", nema povređenih(FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 24.Jan.2017

Na letnjoj pozornici kluba "Top najt" na Senjaku u Beogradu izbio je požar, ali srećom nije bilo povređenih Na krovu kluba "Top najt" na Senjaku u Beogradu izbio je požar, a srećom nije bilo povređenih, saznaju "Novosti".Kako saznajemo, u borbi sa vatrenom stihijom učestvovalo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.