UFC 299: О’Мали одбранио титулу, Поирије славио у великом стилу, Пејџ феноменалан у свом дебију

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Mar.2024, 18:49

UFC 299: О’Мали одбранио титулу, Поирије славио у великом стилу, Пејџ феноменалан у свом дебију

Велика „UFC“ приредба одржана је у Мајамију, и публика на Флориди као и широм планете имала је прилику да ужива у још једном ММА спектаклу за памћење. Наступи Шона О’Малија, Дастина Поиријеа, Мајкла Пејџа, Џека Деле Мадалене, Пјотра Јана и Мишела Переире били су право уживање >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за публику највеће светске ММА организације Фото: PrtSc/X/UFC „UFC 299“ предводила је борба за појас шампиона у бантам категорији између првака Шона О’Малија и изазивача Марлона Вере. 2020. године имали су први међусобни окршај, и тада је славио Вера. Овог пута, у реваншу, ствари су се одвијале другачије. Без већих проблема О’Мали је стигао до прве одбране титуле. Након свих пет одрађених рунди, једногласном судијском одлуком, шампион је одбранио свој појас првака и потврдио свој статус нове „UFC“ звезде.
Eyes on Spain @SugaSeanMMA already has a fight in mind after his bantamweight title defense! #UFC299 pic.twitter.com/G6sNCmCEoJ
— UFC (@ufc) March 10, 2024

Беноа Сен Дени и Дастин Поирије одмерили су днаге у другој главној борби вечери на „UFC 299“ манифестацији. У свом тридесетом наступу за највећу светску ММА организацију Дастин Поирије желео је да окуша срећу са надолазећом звездом Сен Денијем. Иако се у почетку чинило да борба не иде у смеру у ком би Поирије то желео, успео је амерички борац да преокрене ситуацију и стигне до велике победе нокаутом у другој рунди.
THE DIAMOND GETS THE KO IN ROUND 2 #UFC299 | @DustinPoirier pic.twitter.com/DouV3eQeKD
— UFC (@ufc) March 10, 2024

Мајкл „Веном“ Пејџ одрадио је феноменалан деби за „UFC“ и стигао до важне победе против Кевина Холанда. Доминантно је водио борбу током све три одрађене рунде, Кевин Холанд није имао решење за некадашњу звезду „Bellatora“. Стигао је до победе једногласном одлуком судија и показао да ће сваки борац у легендарном октагону имати тежак задатак уколико га упаре са њим.
Solid performance in the debut @MichaelPage247 leaves #UFC299 with the UD victory! pic.twitter.com/pout2uuJJQ
— UFC (@ufc) March 10, 2024

Џек Дела Мадалена славио је у дуелу против увек опасног Гилберта Бурнса. Иако је деловало да добрим наступом Бурнс иде ка новом тријумфу, Дела Мадалена је успео дс преокреме ситуацију и на крају слави техничким нокаутом у трећој рунди.
What a finish to this fight by Jack Della Maddalena
He pulls through in round three to get the TKO! #UFC299 pic.twitter.com/be6pIihdvO
— UFC (@ufc) March 10, 2024

Бивши шампион Пјотр Јан вратио се на победничке стазе победом над Сонг Јадонгом. Једногласном судијском одлуком након све три одрађене рунде до победе је дошао Јан.
Back in a HUGE way @PetrYanUFC earns the UD victory at #UFC299 pic.twitter.com/KvaIBBTXMb
— UFC (@ufc) March 10, 2024

Кертис Блејдс техничким нокаутом након сјајних удараца у партеру стигао је до победе над Џалтоном Алмеидом у другој рунди.
The power of Curtis Blaydes is undeniable
He gets the TKO in round two! #UFC299 pic.twitter.com/jN4FXuIZux
— UFC (@ufc) March 10, 2024

Матеуш Гамрот судијском одлуком савладао је Рафаела Дос Ањоса.
Another dominate fight on the ground from @Gamer_MMA
He gets the unanimous decision victory! #UFC299 pic.twitter.com/wi0kGLkQvk
— UFC (@ufc) March 10, 2024

Бивши „Serbian Battle Championship – SBC“ шампион Мишел Переира стигао је до још једне експресне победе, овог пута гушењем у првој рунди. Бразилски борац још једном је награђен и бонусом за наступ и феноменалну завршницу.
Make that SEVEN victories in a row for @UFCPereira
He gets the submission victory in round one! #UFC299 pic.twitter.com/jfunUmqWBK
— UFC (@ufc) March 10, 2024

 
 
OKTAGON: Bogdanović izdominirao u prvom kolu najvećeg evropskog MMA turnira

 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак UFC 299: О’Мали одбранио титулу, Поирије славио у великом стилу, Пејџ феноменалан у свом дебију се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.