UDES U CENTRU KRALJEVA! Teško povređen biciklista!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2019, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDES U CENTRU KRALJEVA! Teško povređen biciklista!

Obavlja se uviđaj

U saobraćajnom udesu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u petak, oko 19.15, u Ulici vojvode Stepe u centru Kraljeva, nedaleko od nekadašnje štamparije "Slovo", povređen je biciklista.

Udes se dogodio kada je iz zasad nepoznatih razloga došlo do kontakta između automobila "folksvagen" kraljevačke registracije koji se kretao prema naselju "Higijenski zavod" i bicikliste koji je išao u suprotnom pravcu prema centru grada. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Sa teškim povredama biciklista je sanitetskim vozilom prebačen u kraljevačku Opštu bolnicu "Studenica", a saobraćaj se u ovoj veoma prometnoj ulici zbog udesa i uviđaja jedno vreme odvijao naizmenično jednom kolovoznom trakom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.