UDES U CENTRU BEOGRADA! Prevrnuo se auto u Bulevaru kralja Aleksandra (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2017, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDES U CENTRU BEOGRADA! Prevrnuo se auto u Bulevaru kralja Aleksandra (FOTO)

Policija je stigla na mesto udesa

Kako se saznaje, u ulici Bulevar kralja Akeksandra kod jedne picerije dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj najverovatnije ima povređenih.

Prema rečima očevidaca, jedan nesavesni vozač je vozio neprilagođenom brzinom što je izazvalo saobraćajnu nesreću koja je mogla da se završi fatalno.

- Jurio je kao ludak, a onda je očešao automobil koji mu se našao na putu, zatim udario u bankinu i prevrnuo se - objašnjava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << očevidac nesreće.

Vozač ovog automobila je najverovatnije povređen jer su ekipe Hitne pomoći poslate na mesto nesreće, ali stepen povreda se još uvek ne zna.

Policija je na licu mesta i saobraćaj se odvija usporeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.