UDARNO! Vučić sazvao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2022, 16:44

UDARNO! Vučić sazvao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost

Posle najnovijih pretnji Aljbina Kurtija da će u večernjim satima napasti Srbe na barikadama svim raspoloživim sredstvima, predsednik Aleksandar Vučić sazvao je sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost u 19 časova, prenosi RTS.

O najnovijim odlukama predsednik će govoriti u Drugom dnevniku Radio-televizije Srbije od 19 sati i 30 minuta.

Kako mediji nezvanično saznaju, nakon sastanka saveta za nacionalnu bezbednost koji je malopre završen, Kurti je kontaktirao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << putem onlajn sastanka predstavnike Kvinte na KiM, koje je kratko informisao da će bezbednosne strukture tzv. Kosova, predvođene Specijalnim jedinicama policije NJSO, preduzeti sve mere kako bi uklonili barikade na severu.

On je našem narodu dao ultimatum da najkasnije do večeras sklone prepreke sa magistralnih puteva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.