UDARNO! Vučić sazvao lidere vladajuće koalicije, večeras donose VAŽNU ODLUKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 10:14

UDARNO! Vučić sazvao lidere vladajuće koalicije, večeras donose VAŽNU ODLUKU

Prisustvovaće sama vrhuška vlasti.

U svojstvu predsednika Srbije Aleksandar Vučić zakazao je za večeras u 18 časova sastanak sa liderima stranaka vladajuće koalicije koji će se održati na Andrićevom vencu - saznaju "Novosti".

Prema našim informacijama, tema razgovora biće organizovanje lokalnih izbora, funkcionisanje Narodne skupštine i buduće izvršne vlasti. Očekuje se da u zgradu Predsedništva dođu lideri koalicije SPS-JS Ivica Dačić i Dragan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marković Palma, zatim prvi čovek SDPS Rasim Ljajić, ispred PUPSa biće prisutan Milan Krkobabić, kao i šef  "Zdrave Srbije" Milan Stamatović.

Takođe, pozivnica je upućena i Aleksandru Vulinu, doskorašnjem direktoru BIA I osnivaču Pokreta socijalista. Podsetimo, lokalni izbori trebalo bi da se održe u više od 40 gradova i opština, a među njima su Novi Sad i Niš.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.