UDARNO! MEKONEL SE POVLAČI: Odlazi lider republikanaca nakon skoro DVE DECENIJE na funkciji

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 20:32

UDARNO! MEKONEL SE POVLAČI: Odlazi lider republikanaca nakon skoro DVE DECENIJE na funkciji

Pala važna odluka

Lider republikanaca u Senat Miču Mekonel saopštio je danas da će se povući u novembru, nakon skoro 17 godina provedenih na toj funkciji.

- Prošle nedelje sam napunio 82 godine. Ja više nisam mladić koji sedi u pozadini i nada se da će kolege zapamtiti njegovo ime. Vreme je za sledeću generaciju lidera - naveo je Mekonel, prenosi AP.

Dodao je da je "jedan od najmanje cenjenih talenata znati kada je vreme da se pređe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na sledeće poglavlje života".

Mekonel je poslednjih meseci imao nekoliko zdravstvenih problema, a najzapaženija su bila dva slučaja kada se pred televizijskim kamerama na nekoliko sekundi "zamrznuo".

Izvor: Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.