UDARNA VEST U AVGANISTANU: Pokušan atentat na ministra odbrane, ima povređenih

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 20:47

UDARNA VEST U AVGANISTANU: Pokušan atentat na ministra odbrane, ima povređenih

Uletela je mašina i time je počela razmena vatre

U kuću ministra odbrane Avganistana Bismilaha Hana Mohamadija upalo je više naoružanih osoba, saopštio je izvor u policiji Kabula.

U delu grada gde živi ministar uletela je mašina i time je počela razmena vatre. Agencija Pažvak, pozivajući se na predstavnike Ministarstva odbrane, saopštila je da general Mohamadi nije povređen u napadu.

Televizija "Tolo njuz" javlja da se ministar nije ni nalazio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u svojoj kući.

Kako je saopštila italijanska nevladina organizacija "Emergency" u napadu je povređeno šest osoba.

Prema informacijama izvora iz policije Kabula, naoružane osobe su upale i u kuću člana donjeg doma parlamenta Azima Baglanija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.