UDARIO KOMŠINICU SEKIROM PA POBEGAO: Posvađali se zbog SMEĆA, potraga za muškarcem u toku

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2021, 22:29

UDARIO KOMŠINICU SEKIROM PA POBEGAO: Posvađali se zbog SMEĆA, potraga za muškarcem u toku

Iz policije uveravaju da građani ne treba da budu zabrinuti

Celo popodne na području Vrbovca traga za muškarcem koji je komšinicu napao sekriom. Na terenu su trenutno sve raspoložive policijske snage, a podignut je i helikopter.

Muškarac u ranim četrdesetim godinama se trenutno skriva na širem području Vrbovca, a sumnja se na to da je negde na potezu između Celina, Cerja i Topolovca. Ima sivu majicu i plavu trenirku, visine je do 190 centimetara i jače je fizičke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << građe.

jer osoba nije naoružana te mole građane da se, ako imaju neku informaciju o navedenoj osobi, jave u PP Vrbovec.

Udario komšinicu sekirom

Kako je saznao Index, sve je krenulo kada je muškarac starijoj komšinici bacio smeće u dvorište. Nakon što mu je ona to smeće vratila nazad, vratio se sa sekirom i njome je udario. Komšinica je u bolnici, ali kako prenose mediji, ne radi se o po život opasnim povredama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.